Tennislife Club
Courts: 5 Clay, 4 Carpet, 2 Padel
Τέρμα Κοζάνης, Αθλητικό Κέντρο Γ. Μητσιμπόνα, 41447, Larisa
6973600442
http://www.tennislife.gr
To Tennislife Club διαθέτει πέντε (5) χωμάτινα γήπεδα αντισφαίρισης. Τα τέσσερα γήπεδα είναι κανονικά, αγωνιστικών διαστάσεων, ενώ το πέμπτο είναι προπονητικό με διαχωριστικό πλέγμα.

Τα γήπεδα κατασκευάστηκαν βάση των απαιτούμενων προδιαγραφών για τα χωμάτινα γήπεδα αντισφαίρισης. Η υψηλή ποιότητα κεραμιδοχώματος που χρησιμοποιείται, σε συνδυασμό με την προσεχτική και λεπτομεριακή τοποθέτησή και πάκτωσή του, συντελούν στο να αποκτήσουν τα γήπεδα την ιδανική πυκνότητα χώματος που χρειάζεται. Έτσι οι αθλούμενοι απολαμβάβουν την καλύτερη εμπειρία από τα χωμάτινα γήπεδα.

Ο ηλεκτροφωτισμός των γηπέδων δίνει τη δυνατότητα χρήσης των γηπέδων όλες τις ώρες της ημέρας.

Περιβάλλων χώρος
Η εξαιρετική τοποθεσία του Αθλητικού Κέντρου Μητσιμπόνα, αλλά και η θέση των χωμάτινων γηπέδων μέσα στο Αθλητικό Κέντρο δημιουργούν ένα μοναδικό χώρο άθλησης, ψυχαγωγίας και θέασης αγώνων αντισφαίρισης και όχι μόνο. Γειτνιάζοντας με τη μεγάλη κοίτη του Πηνειού ποταμού και υπό τη σκιά των καταπράσινων δέντρων του αναχώματος, ο περιβάλλων χώρος των γηπέδων προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και εξαιρετικής θέασης προς τα γήπεδα.

Ο χώρος θέασης, ο οποίος χώρίζεται σε βαθμωτά επίπεδα, έχει τη μοναδική ιδιότητα να προσφέρει στο θεατή ταυτόχρονη θέαση όλων των αγώνων που γίνονται και στα πέντε γήπεδα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί. Ο χώρος, συνολικής έκτασης 1200τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πάνω από 1000 θεατές.

Τέλος, ο χώρος είναι ιδανικός:

για παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες (όπως γιόγκα, χορός, ασκήσεις ενδυνάμωσης)
για χαλάρωση και αναψυχή
για καφέ και φαγητό
για ανάγνωση βιβλίων και εργασία με υπολογιστές (προβλέπεται δωρεάν ασύρματο δίκτυο)
για επιτραπέζια παιχνίδια (σκάκι, τάβλι, χαρτιά κ.ά.)
Υποστηρικτικοί χώροι
Τα γήπεδα τένις υποστηρίζονται παράλληλα και από άλλους χώρους που ολοκληρώνουν τις παροχές άθλησης και ψυχαγωγίας στους αθλητές και επισκέπτες. Οι χώροι αυτοί είναι:
Αναψυκτήριο για ποτό, καφέ και ελαφρύ γεύμα
Αποδυτήρια ανδρών και γυναικών
χώρος πρασίνου για προπόνηση και ζέσταμα
άνετο περιμετρικό parking
Ο Αθλητικός Σύλλογος “Αντισφαίριση και Ζωή” με έδρα την Λάρισα και αποτελούμενος από 22 μέλη συστάθηκε τον Ιανουάριο του 2015 και το καταστατικό του εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Λάρισας τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς. Στα πλαίσια αναζήτησης αθλητικών εγκαταστάσεων όπου ο Σύλλογος θα ασκούσε και προήγαγε το άθλημα της αντισφαίρισης, το Διοικητικό Συμβούλιο με έγγραφό αίτημά του ζήτησε και έλαβε τον Ιούλιο του 2015 από το Δήμο Λαρισαίων έγκριση για χρήση των 5 χωμάτινων γηπέδων τένις που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο “Γ. Μητσιμπόνας” στη διεύθυνση “Τέρμα Κοζάνης, 41447, Λάρισα”.

Από το Σεπτέμβριο του 2015 ο Σύλλογος ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα δημιουργώντας ακαδημίες εκμάθησης αντισφαίρισης για παιδιά και ενήλικες, πλαισιωμένος από προπονητές ΤΕΕΦΑ με ειδικότητα “Αντισφαίριση”. Την επόμενη χρονιά (Οκτώβριο 2016) ο Α. Σ. “Αντισφαίριση και Ζωή” κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό προπονούμενων με δελτίο αθλητή και υπέβαλε τον πλήρη φάκελό του στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίριση (Ε.Φ.Ο.Α.) για την ένταξή του στα μητρώα της. Ο Σύλλογος τελικά εντάχθηκε στην δύναμη των σωματείων - μελών της Ομοσπονδίας ύστερα και από τη συνεδρίασή της στις 30 Μαρτίου 2017 συμμετέχοντας και για πρώτη φορά στην Γενική Συνέλευση της ΕΦΟΑ τον Φεβρουάριο του 2018, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρό του.
Το Tennislife Club διοργανώνει το 1st Padel Summer Week στις νέες εγκαταστάσεις του.
Το τουρνουά θα...  
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ
Κόκκινο-πορτοκαλί- πράσινο γήπεδο
Παιδιά Ε & ΣΤ Δημοτικού-Γυμνά...  
Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» με έδρα τη Λάρισα αποφασίζει τη διεξαγωγή του Ερασιτεχνι...  
Εκδρομή Αγίου Πνεύματος
Το Tennislife Club και το Skiathos Tennis Club σας προσκαλούν σε μια καλοκ...  
Έναρξη εγγραφών ακαδημιών τένις
Νέα αθλητική χρόνια γεμάτη διάθεση και όρεξη για τενιστικη δράση. Α...  
Facilities
Snack bar
Sports shop
Training services
Training equipment
Changing area
Green area
Cable TV
Free wifi
Speakers
Car parking
Motorcycle Parking
Bicycle parking
Bus access
Disabled access
Court lighting
Operating hours
Monday
07:30-24:00

Tuesday
07:30-24:00

Wednesday
07:30-24:00

Thursday
07:30-24:00

Friday
07:30-24:00

Saturday
07:30-24:00

Sunday
07:30-24:00
Ok
For your best experience and functionality of the application we use cookies. By remaining on the page you agree with Privacy Policy