Το Tennispanel είναι μια εφαρμογή που προσφέρει υπηρεσίες για την διευκόλυνση των ιδιοκτητών τένις κλαμπ και των παικτών του τένις.
Ένας ιδιοκτήτης κλαμπ τένις μπορεί να εγγράψει το κλαμπ του και να λάβει ηλεκτρονικές κρατήσεις από μέλη ή επισκέπτες. Μπορεί να διαχειριστεί τις συνδρομές των μελών του. Μπορεί να οργανώσει τις προπονήσεις, να καταρτίσει ένα πρόγραμμα και να παρακολουθήσει στατιστικά στοιχεία των προπονητών του. Μπορεί να δημιουργήσει το διαδικτυακό προφίλ του στο club, να λαμβάνει μηνύματα και ερωτήσεις από επισκέπτες και να αλληλεπιδρά με οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με το τένις. Μπορεί να δημοσιεύσει ειδήσεις, φωτογραφίες και άλλο υλικό και να αναπτύξει ένα λεπτομερές διαδικτυακό προφίλ της επιχείρησής του. Σε γενικές γραμμές, ένας ιδιοκτήτης κλαμπ ή ένας διαχειριστής ακαδημιών μπορεί να έχει σαφή εικόνα για ό, τι συμβαίνει στο κλαμπ του και στα γήπεδά του.

Από την πλευρά του παίκτη του τένις, το Tennispanel είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για ό, τι αναζητά κάποιος. Οι παίκτες του τένις μπορούν να αναζητήσουν τη διαθεσιμότητα του γηπέδου σε κάθε διαθέσιμο κλαμπ και να κάνουν κράτηση. Μπορούν επίσης να αναζητήσουν άλλους παίκτες τένις κοντά στην περιοχή τους που αναζητούν επίσης κάποιον για να παίξουν και να τους στείλουν μια πρόσκληση για αγώνα. Μπορούν να έχουν πλήρη στοιχεία για το επίπεδο άλλων παικτών, όπως κατάταξη, τρόπος παιχνιδιού, εξοπλισμό που χρησιμοποιούν, είτε ήταν πρώην αθλητές είτε ερασιτέχνες και πολλά άλλα. Οι παίκτες του τένις μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να πουλήσουν τον εξοπλισμό τους, να αναζητήσουν γκρούπ προπονήσεων που ταιριάζουν στο επίπεδό τους, να λάβουν οδηγίες για το πού και πώς να βρουν κλαμπ που δεν είχαν επισκεφτεί ποτέ πριν και πολλά άλλα.

Είστε προπονητής, στρίνγκερ, αθλητικός έμπορος, γιατρός που παρέχει υπηρεσίες σε αθλητές, υποστηρικτής ιατρικών ή ψυχικών θεμάτων στον αθλητικό χώρο, συμμετέχετε στην κατασκευή γηπέδων τένις ή αθλητικών χώρων, οργανώνετε αθλητικές εκδηλώσεις; Συνδεθείτε, δώστε τις πληροφορίες σας στο προφίλ σας και συνδεθείτε με εκείνους που αναζητούν τις υπηρεσίες σας.

Με άλλα λόγια, το Tennispanel ήρθε για να ενώσει όλους και όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό το υπέροχο άθλημα.

Tennispanel
Ready... play!

Χορηγούμενη
Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play και αποκτείστε ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Tennispanel. Κλείστε γήπεδα γρήγορα και εύκολα χωρίς συνδρομή και χρεώσεις.